x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    17 Dec 2007   •   00:00
ASSASSIN’S CREED. In mai puţin de patru săptămăni de la lansare, Assassin’s Creed s-a văndut in peste două milioane şi jumătate de unităţi, fiind jocul cu cea mai rapidă vănzare din Statele Unite, din toate timpurile. Jocul se plasează la acest moment pe locul trei in topul celor mai bine văndute jocuri pentru Playstation 3 şi Xbox360, in majoritatea teritoriilor. Ubisoft estimează că jocul va avea vănzări de minimum cinci milioane de unităţi in 2007-’08, comparativ cu estimările iniţiale care erau de aproximativ trei milioane. Compania a anunţat pentru anul fiscal 2008-2009 jocurile Tom Clancy’s EndWar, Brothers In Arms Hell’s Highway şi Far Cry 2.


IXUS 860. Canon a lansat in Romănia aparatul foto digital Ixus 860, echipat cu un obiectiv de 28 mm, cu zoom de 3,8x, rezoluţie de 8MP, incorporănd un stabilizator optic de imagine. Aparatul are ecran LCD de 3 inci şi procesorul de imagine DIGIC III. Pentru opţiunile video există formatele VGA (30 fps) şi QVGA (30 fps).


TABLET PC. Dell a lansat un nou model de tablet PC, Latitude XT. Modelul căntăreşte sub 2 kg şi beneficiază de o tehnologie avansată de recunoaştere a mişcărilor accidentale: impiedică inregistrarea acestora, preluăndu-le doar pe cele executate prin intermediul stiloului. Stiloul indeplineşte funcţiile unei "gume de şters".

×
Subiecte în articol: IT