x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

13 Sep 2006   •   00:00
TELECOMANDA - Harmony 1.000
Logitech a lansat telecomanda universala Harmony 1.000. Noul model controleaza orice dispozitiv cu ajutorul unui receptor infrarosu, inclusiv video playerele, video recorderele digitale, televizoarele de inalta definitie si alte dispozitive pentru entertainment. Utilizand transmisiunea prin unde radio , telecomanda poate controla sisteme de entertainment din alte incaperi si componente din gama premium aflate in spatii inchise, atunci cand este folosita in combinatie cu extensia optionala Harmony Wireless. (Alexandru Radescu)

DOWNLOAD - EMusic, in UE
EMusic se lanseaza si in Europa, devenind principalul concurent pentru liderul iTunes. Este primul serviciu disponibil in toate cele 25 de state membre UE avand avantajul ca ofera melodii in format MP3, care pot fi ascultate pe orice player portabil. EMusic urmareste lansarea in 2007 a unor servicii locale de download, in Germania, Franta, Spania si Italia. Cu 1.7 milioane de cantece disponibile, compania vrea prima pozitie in vanzarile de muzica independenta si numarul doi in privinta serviciilor de muzica digitala. (Mihai Manole)

TELECOMUNICATII - Piata chineza
Nokia a semnat contracte privind furnizarea, in acest an, de echipamente de retea si telefoane mobile in valoare de peste doua miliarde euro pe piata din China. Compania finlandeza a anuntat obtinerea unui contract de 580 milioane euro pentru furnizarea de echipamente si servicii de infrastructura in vederea extinderii retelei firmei China Mobile. Principalii concurenti pe piata chineza, pentru care analistii estimeaza un avans anual de 25-30%, sunt Motorola, Ericsson si producatorii locali Huawei si ZTE.

TEHNOLOGIE - PC Full HD
LG a lansat PC-ul Full HD compatibil cu tehnologia Blu-ray. Noua gama de computere (XPION X600) beneficiaza de Full HD display, Super-Multi Blue drive si cardul grafic de la nVIDIA, modelul 7900GT de 256MB. PC-ul mai este echipat cu procesor Pentium D945 Dual Core de la Intel, procesor 3.4GH si memorie de 1GB a sistemului DDR2. (Alexandru Radescu)

×
Subiecte în articol: IT