x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

12 Sep 2006   •   00:00
INTERNET. Vodafone va furniza de la sfarsitul acestui an servicii de internet de mare viteza prin intermediul liniilor de telefonie fixa in Marea Britanie, in urma unui acord cu o divizie a BT, a anuntat compania.
Vodafone este interesata in prezent si de alte piete, in conditiile in care, la nivel international, telefonia fixa si mobila traverseaza un proces de convergenta intr-un serviciu unic, mai putin costisitor. Operatorul urmareste sa obtina in urmatorii trei-patru ani pana la 10% din veniturile anuale din activitatile denumite "Mobile Zone", care includ furnizarea de internet prin intermediul liniilor de telefonie fixa si mobila.

SEMICONDUCTORI. Samsung se asteapta la vanzari-record de semiconductoare in trimestrul al treilea al acestui an, iar anul 2007 va fi favorabil datorita cererii pentru produse de acest tip.
"Samsung ar putea raporta venituri-record din vanzarile de cipuri mai degraba in ultimele trei luni ale anului, decat in trimestrul trei", a afirmat Lee Min-hee, analist la Dongbu Securities, si sustine ca va obtine un profit de 2.000 miliarde de woni in lunile octombrie-decembrie.

×
Subiecte în articol: IT