x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

02 Sep 2006   •   00:00

PERIFERICE - Boxe pentru PC

Logitech a lansat sistemul de boxe Z-10 Interactive 2.0. Sistemul are taste tactile si un ecran care afiseaza informatii despre numele artistului si titlul melodiei. Pe panoul de comanda al boxelor sunt patru taste pentru ascultarea de radio pe internet, utilizatorului putand sa salveze statiile radio si playlist-urile.

BUSINESS - Concedieri la Intel

Intel si-ar putea reduce numarul de angajati cu pana la 10%, iar disponibilzarile ar putea fi anuntate saptamana viitoare, potrivit site-ului News.com care citeaza surse apropiate companiei. Intel urmareste reducerea costurilor cu circa un miliard de dolari anual, in incercarea de a-si spori competitivitatea fata de AMD, care si-a majorat recent cota de piata.

PROBLEME - Flamingo in Balcani

Flamingo International ar putea renunta la filialele Flamingo Digital Shop detinute in Sofia si Belgrad. Propunerile vor fi discutate in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, convocata pentru 9 septembrie. Flamingo are in vedere renuntarea la firmele mentionate prin dizolvare sau lichidare voluntara sau prin transferarea proprietatii asupra partilor sociale. (Mediafax)

FOTBAL - Nationala pe mobil

Clientii Vodafone Romania vor putea urmari in direct pe telefonul mobil toate meciurile pe care echipa nationala de fotbal a Romaniei le va juca in tara. Pentru inceput, utilizatorii Vodafone live! vor putea urmari pe telefonul mobil partida Romania - Bulgaria, care are loc astazi.
×
Subiecte în articol: IT