x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

26 Aug 2006   •   00:00
VODAFONE VINDE IN BELGIA.Vodafone a ajuns la un acord cu Belgacom, principalul operator de servicii de telecomunicatii din Belgia, pentru vanzarea participatiei pe care grupul britanic o detine la firma de telefonie mobila Proximus. Potrivit unui comunicat de presa al Vodafone, tranzactia este in valoare de doua miliarde de euro. Operatorul britanic controleaza 25% din actiunile Proximus, liderul sectorului de telefonie mobila din Belgia. In urma finalizarii tranzactiei, Belgacom va controla in totalitate Proximus.

JOC VIDEO. Studioul Ubisoft Romania a dezvoltat Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific, un joc care va fi disponibil pe PC in primavara anului 2007. Seria Silent Hunter a devenit faimoasa in randul simularilor de submarine. Noua "misiune" va purta jucatorii in adancurile Oceanului Pacific, in calitate de comandanti de submarine americane. Exista si doua moduri de joc online: cooperative si adversarial. Noul joc a fost prezentat oficial in cadrul "Games Convention", care se desfasoara in aceste zile in orasul german Leipzig.

RETRAGERE ACUMULATORI. Apple Computer va rechema de pe piata 1,8 milioane de baterii produse de Sony pentru computerele de tip notebook, dupa ce compania a primit informatii potrivit carora noua acumulatori s-au supraincalzit. Modelele ale caror baterii sunt implicate in procesul de verificare lansat de Apple fac parte din seriile iBook G4 si PowerBook G4. Cu o saptamana in urma, compania Dell a anuntat o actiune similara, rechemand de pe piata 4,1 milioane de baterii cu tehnologie litiu-ion produse de Sony.

ACTIUNI. Microsoft a anuntat ca a ajuns la un acord pentru rascumpararea unor titluri in valoare de 3,8 miliarde de dolari, echivalentul a 1,5% din totalul actiunilor. Compania este autorizata sa cumpere actiuni de la investitori in valoare de maxim 36,2 miliarde de dolari pana la data de 30 iunie 2011, potrivit unui program anuntat anterior.

×
Subiecte în articol: IT