x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

11 Mai 2006   •   00:00
XBOX LIVE. Microsoft va introduce in 2007 o versiune imbunatatita a serviciului Xbox Live, intr-un proiect numit "live anywhere", care va permite utilizatorilor sa interactioneze intre ei si sa joace online, indiferent de dispozitivul utilizat - consola video, telefon mobil sau computer. Presedintele Microsoft, Bill Gates, a prezentat noul proiect in cadrul evenimentului Electronic Entertainment Exposition.

PRIVATIZAREA RADIOCOM. Consortiul format din banca de investitii CA-IB si firma de avocatura Musat & Asociatii va furniza Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei serviciile de consultanta financiara in procesul de privatizare a Societatii Nationale de Radiocomunicatii. "Urmeaza ca in perioada urmatoare sa stabilim detaliile contractului cu reprezentantii consultantului desemnat, astfel incat sa putem respecta toate termenele avansate", a declarat ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy. SNR asigura suport de transmisii pentru telefonia publica, pentru retelele de telefonie mobila, transfer de date si internet.

MONITOARE LCD. LG Electronics a lansat o noua serie de monitoare LCD Flatron LX70H dotate cu functia DFC (Digital Fine Contrast), modelele acestei game venind cu o rata de contrast de 2000:1. Modelul L1970HR are 17 inci si un timp de raspuns de 2 ms. Produsele acestei game vor fi disponibile in Romania in cursul anului 2006.

CONGRES IT. Efectele multiple ale utilizarii computerelor, ale internetului si ale educatiei pot dubla in urmatorii cinci ani numarul de oameni din intreaga lume care au acces la avantajele aduse de tehnologie, a declarat Paul Otellini, presedintele Intel, in cadrul Congresului Mondial al Tehnologiei Informatiei (Austin). La congres s-a prezentat si un notebook cu pret redus, destinat studentilor din tarile in curs de dezvoltare (cu nume de cod "Eduweis"), echipat cu un "creion" wireless.

×
Subiecte în articol: IT