x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

10 Mai 2006   •   00:00
COSMOTE, MAJORITAR LA GERMANOS. Cosmote a anuntat achizitionarea a 42% din actiunile emise ale Germanos, la pretul de 19 euro pe actiune, cu conditia obtinerii aprobarilor aferente de la autoritatile de reglementare relevante. Operatorul grec de telefonie mobila a semnat un contract cu Panos Germanos, fondator si actionar majoritar al Germanos si cu alti actionari, valoarea tranzactiei urmand sa ajunga pana la 1,58 miliarde de euro. Cosmote intentioneaza sa initieze o oferta publica de cumparare a restului de actiuni ale Germanos la acelasi pret. (Alexandru Radescu)

PENTRU GAMERI. Logitech a lansat la Electronic Entertainment Exposition (Los Angeles), un nou model de mouse, G3 (foto) si tastatura G11. G3 ofera o precizie laser de 2.000 de dpi, proceseaza imagini de 6,4 MP/s. Tastatura are doua porturi USB incorporate, facilitand conectarea unui mouse, a unei perechi de casti sau a altor periferice, putandu-se astfel evita incarcarea porturilor PC-ului. Internet wireless. Universitatea de Nord Baia Mare a devenit centru de acces la internet wireless in urma unei donatii de echipament wireless oferite de Intel si D-Link. Hot-spot-ul va permite studentilor acces wireless (fara fir) la reteaua facultatii sau la internet. Baia Mare se alatura altor cinci centre universitare din tara cuprinse in programul "Universitatea Fara Fire" lansat de Intel in 2004 prin care studentii si profesorii beneficiaza de acces gratuit la internet in perimetrul universitatii.

TIPARIRE DIGITALA. Xerox a lansat pe piata romaneasca echipamentul pentru tiparire digitala in format mare Xerox 6204, o imprimanta monocroma cu functii de copiator si scanner, destinata companiilor din domeniul arhitecturii, ingineriei, constructiilor si centrelor de tiparire. Modelul este disponibil in doua configuratii: unul printer based, si altul care incorporeaza atat functia de tiparire, cat si pe cea de copiere, cu functie optionala de scanare in retea.

×
Subiecte în articol: IT