x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

06 Mai 2006   •   00:00
INVESTITII IN CERCETARE. Microsoft va dubla cheltuielile pentru cercetare si dezvoltare la divizia de internet, principala prioritate a companiei fiind serviciile de software, a declarat directorul general al grupului, Steve Ballmer. Compania intentioneaza sa cheltuiasca 1,1 miliarde de dolari pentru cercetare si dezvoltare la divizia MSN.

RESTRUCTURAREA POSTEI. Cinci companii de consultanta au depus oferte pentru realizarea procesului de restructurare a activitatii Companiei Nationale Posta Romana. "Ofertele au fost primite din partea Bearing Point, ING, McKinsey&Company, Roland Berger Strategy Consultans si consortiul Ernst &Young, CAIB Corporate GmbH si NM Rothschild&Sons Ltd. In perioada imediat urmatoare, ofertele vor fi analizate si evaluate de comisie", a declarat ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy.

COSMOTE CUMPARA GERMANOS. Compania greaca Cosmote a anuntat ca este in negocieri pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni al Germanos. Potrivit unui comunicat din partea Cosmote, compania se afla in discutii cu presedintele si fondatorul lantului de magazine, Panos Germanos, care detine 34,45% din actiuni.

SISTEME AUDIO. La CERF, Philips a prezentat sistemul audio wireless WACS 700 care are un HDD de 40GB si optiune "music folows me". Aceasta aplicatie permite ca pe fiecare satelit amplasat in locuri diferite sa se poata asculta melodii diverse, programabile. De asemenea, compania a mai prezentat GoGear Juke Box, un player cu o capacitate de stocare de 30GB. Plays for sure asigura compatibilitate cu Windows Media Player 10 si Windows XP.

×
Subiecte în articol: IT