x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

04 Mai 2006   •   00:00
LANSARE SOFTWARE. BitDefender lanseaza, cu ocazia CERF-ului, Mail Protection for Enterprises, un produs care a facut obiectul unei campanii internationale de testare. Este vorba de o solutie de securitate care asigura filtrarea de virusi, spam si spyware serverele de mail cu trafic intens, realizata pentru a face mai usoara administrarea protectiei pentru un numar mare de utilizatori.

COUNTER-STRIKE. Gamerii se pot confrunta la standul RomTelecom de la CERF cu cea mai buna echipa de Counter-Strike din Romania, The Elder Gods. TeG ocupa locul al treilea in clasamentul european conform European Cyber Games Championship (CeBIT, Hanovra, 2006). Se estimeaza ca in Romania exista aproximativ 150.000 de utilizatori ai jocurilor online, Counter-Strike avand cei mai multi fani.

VoIP. Compania Rack-Soft, dezvoltator de solutii software pentru servere si Centre de Date, anunta lansarea unei solutii software pentru facilitarea accesului la servicii VoIP (telefonie pe internet) pentru furnizorii de servicii (operatori), companii si utilizatori rezidentiali. Aplicatia 4PSA VoipNow poate fi testata de companiile participante la sesiunea beta. Conform datelor IDC Romania, anul trecut s-a inregistrat in tara un trafic de 104.81 milioane de minute, cheltuindu-se 2,83 milioane dolari.

ORANGE 3G. Operatorul Orange isi va lansa serviciile 3G luna viitoare, potrivit unor surse din interiorul companiei. Ar urma acelasi "scenariu" realizat de operatorul rival Vodafone. Serviciile 3G Connex (in prezent Vodafone) au fost lansate anul trecut, in aprilie, aceeasi luna in care si-au lansat serviciile GSM in Romania (1997). Pe 6 iunie 1997 a fost lansarea comerciala a serviciului de telefonie mobila Dialog, denumire inlocuita in aprilie 2002, prin lansarea brandului Orange. La standul Orange de la CERF, utilizatorii pot testa serviciile 3G, chiar si in videocall cu abonati Vodafone 3G. (Alexandru Radescu)

×
Subiecte în articol: IT