x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

03 Mai 2006   •   00:00
CELULAR 3G. LG Electronics a anuntat lansarea telefonului mobil 3G LG-U890 cu functie stereo. Telefonul are o memorie interna de 70MB si un card. Camera foto este de 1.3 MP, aparatul putand realiza fotografii fara sa fie deschis. Modelul face parte din seria MUSE (Multimedia with Unique Style for Entertainment), oferind o functie audio avansata prin sistemul Bluetooth stereo audio.

CONTRACTE CATV. Astral Telecom a anuntat modificarea procedurii de incasare a abonamentului lunar pentru clientii sai. Noua modalitate de incasare prevede ca data scadenta pentru plata serviciilor de care clientul a beneficiat intr-o luna sa fie ultima zi a lunii respective. Noua procedura de plata intra in vigoare incepand cu data de 1 mai 2006. Noile contracte cu clientii Astral sunt elaborate la recomandarea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

MOTOR DE CAUTARE. Compania Amazon va implementa o tehnologie dezoltata de Microsoft pentru perfectionarea unui motor de cautare. Tehnologia utilizata de Microsoft se numeste Windows Live. Aceasta presupune divizarea motorului de cautare al Amazon, A9, in functie de categoria din care face parte obiectul sau serviciul necesitat de utilizator, si anume pagini de internet, carti ori jurnale online. Oficialii Amazon nu au precizat in ce conditii a fost incheiat acordul cu Microsoft.

INCEPE CERF! Astazi incepe a XVI-a editie a CERF (Expozitia si Conferinta Internationala de Tehnologia Informatiei si Comunicatii), care se va desfasura in perioada 3-7 mai la Complexul expozitional Romexpo. Editia din acest an reuneste peste 130 de firme reprezentative pe piata romaneasca in domeniile: comunicatii, distributie hardware si software, solutii IT&C dedicate business-ului, sisteme si echipamente digitale pentru afaceri sau pentru consumatori individuali, consultanta, servicii, presa de profil. Peste 550 de marci vor fi reprezentate la editia CERF 2006. Organizatorii asteapta pentru acest an peste 75.000 de vizitatori.

×
Subiecte în articol: IT