x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

27 Apr 2006   •   00:00
TELEFONIE DIGITALA. UPC Romania a lansat serviciul de telefonie digitala in ora-sele Timisoara, Cluj-Napoca si Ploiesti. Lansarea a coincis cu momentul in care, in Europa, UPC a sarbatorit atingerea unui numar de 1 milion de clienti abonati la serviciul de telefonie digitala. O data cu lansarea serviciilor de telefonie digitala, compania ofera clientilor posiblitatea de a beneficia de servicii de video, date si voce intr-un singur abonament, prin pachetul de servicii Triple Play. "In viitorul apropiat, aceaste trei servicii vor fi accesibile tuturor clientilor UPC din orasele mari", a precizat Richard Anderson, CEO UPC Romania.

ORASUL CERF. Cel mai mare forum IT&C din Romania, CERF, va reuni 150 de companii la cea de-a 15-a editie anuala, ce va avea loc in perioada 3-7 mai, la Complexul Expozitional Romexpo, Bucuresti. Expozitia si conferinta internationala CERF vor prezenta peste 550 de marci de produse si solutii in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor. Vizitatorii vor avea ocazia sa afle ultimele noutati tehnologice direct de la cei 3.000 de consultanti si specialisti. De asemenea, CERF va fi primul eveniment international din Romania cu acces internet wireless pe toata suprafata expozitionala.

ROMAN PE EBAY. Un roman nemultumit de practicile eBay a fost condamnat la cinci luni de inchisoare de o instanta din Statele Unite, pentru amenintarea unor membri ai conducerii companiei de vanzari online. Florin Horicianu - naturalizat in SUA - sustine ca avea de primit 27.000 de dolari din partea eBay, in cadrul unui program de recrutare a membrilor initiat de companie.

ScHIMBARI LA SUN MICROSYSTEMS. Scott McNealy, directorul general si fondatorul producatorului american de computere si servere Sun Microsystems, va parasi functia dupa o activitate de 22 de ani in cadrul companiei. McNealy a fost invinovatit in repetate randuri pentru rezultatele slabe ale companiei, iar vestea plecarii sale de la conducerea Sun a determinat apreciarea titlurilor cu 7,8%. In prezent, cotatia actiunilor Sun este cu peste 90% mai redusa decat maximul atins in anul 2000, in timpul dezvoltarii accelerate a sectorului de profil.

×
Subiecte în articol: IT