x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

26 Apr 2006   •   00:00
CONVORBIRI NELIMITATE. RomTelecom a extins oferta pentru persoane fizice cu optiunea Confident. Prin activarea acesteia, clientul poate sa efectueze, catre un numar pe care il alege din reteaua RomTelecom, apeluri gratuite si nelimitate, indiferent de durata si de numarul lor sau de palierul orar. Optiunea are doua variante: Confident Intra (numar favorit intrajudetean) si Confident Inter (numar interjudetean). Tariful pentru "Intra" este de 4 euro/luna, iar pentru "Inter" este de 6 euro/luna (fara TVA). Optiunea Confident se adauga abonamentului telefonic de baza, oricaruia dintre abonamentele Confort, precum si pachetului ISDN-2 Optima.

OPTIUNI BUSINESS. Orange a lansat doua noi optiuni pentru clientii business: "5 numere favorite Orange oricand" si "minute flexibile". Prin optiunea "5 numere favorite", clientii care au ales abonamentele Flexibil si Business Flexibil Group au tarife cu 75% mai mici pentru toate apelurile catre 5 numere favorite din reteaua Orange. Taxa lunara pentru aceasta optiune este cuprinsa intre 4 si 15 dolari, in functie de tipul de abonament Flexibil sau Business Flexibil Group al clientului. Optiunea "minute flexibile" poate fi activata de clientii abonamentului de 4 dolari. Presupune o taxa lunara de 8 dolari si utilizatorii au la dispozitie un numar de minute incluse care variaza in functie de destinatia apelurilor efectuate.

RELATII CU CLIENTII. Grupul chinez Lenovo, al treilea mare producator de computere din lume, va infiinta un centru de relatii cu clientii in Slovacia, care va deservi Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Extinderea operatiunilor din Slovacia va avea loc in paralel cu renuntarea la 200 de locuri de munca la un centru de relatii cu publicul detinut in Scotia. Compania chineza a anuntat ca in centrul din capitala slovaca Bratislava vor fi, pana la sfarsitul anului, 400 de angajati.

ANTI-GOOGLE. EBay poarta negocieri atat cu Yahoo, cat si cu Microsoft, privind o posibila alianta cu una dintre cele doua companii, pentru a bloca actiunile ofensive ale rivalului Google. Potrivit Wall Street Journal, discutiile cu Yahoo si Microsoft, referitoare la o posibila cooperare, au inceput in toamna anului trecut, fiind generate de actiunile companiei Google, care a amenintat cota de piata a eBay prin furnizarea unui serviciu de publicitate concurent.

×
Subiecte în articol: IT