x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

15 Apr 2006   •   00:00
INTERCONECTARE. Profitul net al Deutsche Telekom se va reduce in urmatorii trei ani cu circa 200 de milioane de euro, in urma reducerii tarifelor de interconectare, masura impusa de institutia germana de reglementare a pietei telecomunicatiilor, a declarat un oficial al companiei. Institutia de reglementare a anuntat ca Deutsche Telekom, precum si alti operatori de telefonie fixa trebuie sa reduca tarifele impuse unor companii rivale pentru conectarea la retelele proprii. TranzacTie. Actiunile Vodafone au crescut pe fondul discutiilor privind o posibila oferta de 50 de miliarde de dolar pentru cumpararea pachetului de actiuni detinut la

VERIZON WIRELESS. Oferta a fost lansata de partenerul american Verizon. Verizon a anuntat ca vrea sa detina controlul tuturor actiunilor Verizon Wireless, al doilea mare operator de telefonie mobila din Statele Unite. Verizon si-a manifestat dorinta de a achizitiona aceste actiuni dupa ce operatorul de telecomunicatii AT&T a anuntat ca va cumpara compania BellSouth pentru 65 de miliarde de dolari.

BOXE PORTABILE. Logitech a lansat boxele portabile MM32 (foto), un sistem audio cu orice MP3 player, inclusiv iPod. Boxele ofera o independenta de pana la zece ore, cu ajutorul a patru baterii AA. MM32 vor fi disponibile la inceputul lunii mai, la un pret de 79,99 euro.

×
Subiecte în articol: IT