x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info 29 noiembrie 2007

Info 29 noiembrie 2007

de Jurnalul National    |    29 Noi 2007   •   00:00

Ministerul Comunicaţiilor va infiinţa un grup de lucru care va căuta soluţii pentru informarea populaţiei cu privire la influenţa asupra sănătăţii a cămpurilor de radiofrecvenţă generate de telefoanele mobile.

RADIAŢII. Ministerul Comunicaţiilor va infiinţa un grup de lucru care va căuta soluţii pentru informarea populaţiei cu privire la influenţa asupra sănătăţii a cămpurilor de radiofrecvenţă generate de telefoanele mobile. Grupul de lucru va reuni reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii Publice, Institutului de Sănătate

PUBLICĂ BUCUREŞTI ŞI ANRCTI. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, in prezent nu există dovezi ştiinţifice care să confirme vreo consecinţă asupra sănătăţii provocată de expunerea la cămpuri electromagnetice de joasă frecvenţă sau de radiofrecvenţă dacă expunerea este sub limita prevăzută de normele internaţionale.Â

NOTEBOOK. Maguay a lansat ieri prima sa linie de notebook, eXpertBook, care cuprinde patru modele, cu preţuri cuprinse intre 750 de euro şi 1.100 de euro (display-uri 15,4 inci-13,3 inci).

"Piaţa calculatoarelor portabile este una dintre cele mai dinamice, cu o rată de creştere cu mult peste media din regiune şi majoritatea segmentelor din piaţa de IT. Potenţialul ridicat din segmentul de calculatoare mobile vine şi din schimbarea foarte importantă a modului de utilizare a calculatorului personal. In decurs de căţiva ani, va duce la o depăşire a pieţei de sisteme desktop", a declarat directorul operaţional al firmei, Eduard Pughin.

×
Subiecte în articol: IT