x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

23 Ian 2006   •   00:00

23 ianuarie 2006

CIEL. Printr-un eveniment "porti deschise", in care vizitatorii au testat toate aplicatiile financiar contabile, Ciel Romania a lansat CIEL SALARII WINDOWS RETEA. Programul este actualizat permanent confom legislatiei in vigoare, permite crearea de rapoarte personalizate si include o serie de formate de export catre banci pentru platile salariale. Aceasta aplicatie este punctul de pornire catre o solutie HR completa, ea incluzand deja optiuni precum organizarea angajatilor in Organigrama Multinivel.

LANSARE. Nokia a lansat modelul GSM 6125, din segmentul de mijloc, echipat cu camera de 1,3 MP, capabilitati Bluetooth si music player digital. Pe terminal este instalata si aplicatia Macromedia Flash Player, prin intermediul careia utilizatorii pot accesa "rich content" in format Flash. De asemenea are un mod de functionare dedicat pentru utilizarea in timpul zborurilor cu avionul. Adaptor Skype.
D-Link si Skype au lansat adaptorul telefonic D-Link Skype USB DPH-50U, care permite utilizatorilor sa isi utilizeze telefoanele existente, cu cablu sau fara, pentru a beneficia de caracteristicile Skype. Cand consumatorii vorbesc pe o linie telefonica traditionala si primesc un apel Skype, ei pot schimba liniile, pentru a prelua apelul Skype, sau invers, ca si cum ar utiliza optiunea "apel in asteptare". Este posibila si conectarea in regim de teleconferinta, intre linii telefonice obisnuite si Skype. Adaptorul telefonic include un display, care indica utilizatorului daca primeste apel de pe un telefon obisnuit sau de la un utilizator Skype.

VANZARI DE COMPUTERE. Europa a devansat Statele Unite ale Americii ca principala piata de desfacere la nivel global, potrivit datelor unui raport Gartner. Vanzarile mondiale de computere personale au crescut in 2005 la 218,5 milioane de unitati, comparativ cu 189,5 milioane de unitati cu un an inainte. Livrarile catre Europa, Orientul Mijlociu si Asia au crescut cu 17,1%, la 72,7 milioane de unitati, in timp ce vanzarile din SUA s-au majorat cu 7,5%, la 67 milioane de unitati. Cel mai rapid ritm de crestere, de 26%, a fost consemnat de regiunea Asia-Pacific, unde au fost vandute 42,8 milioane de computere, si de America Latina, cu 14,7 milioane de computere.

Grupaj realizat de Alexandru Radescu

×
Subiecte în articol: IT skype