x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

20 Sep 2005   •   00:00
BRIDGE WIRELESS DUAL-RADIO. SMC Networks a anuntat lansarea unui nou echipament care completeaza portofoliul sau de solutii pentru IMM-uri si mediul enterprise: Elite Connect 2,4 GHz dual-radio 802.11g Wireless Bridge. SMC2585 W-G, primul echipament din clasa sa care poate fi utilizat ca bridge wireless pentru a conecta doua retele locale (LAN) ofera acces simultan pentru clientii wireless la o latime de banda de 54 Mbps pentru toate legaturile.

NOI SOLUTII LINUX. HP si Novell au anuntat un nou pachet de infrastructura destinat simplificarii si accelerarii adoptarii platformei Linux de catre clientii din organizatiile de dimensiuni mari. Acesta contine software de infrastructura esential, bazat pe serverele standardizate HP ProLiant.

DEUTSCHE POST CUMPARA EXEL. Deutsche Post a convenit sa achizitioneze compania britanica Exel pentru suma 6,5 miliarde de do-lari, grupul care ar rezulta in urma tranzactiei urmand sa ocupe prima pozitie in topul mondial al firmelor de logistica, curierat aerian si maritim.

×
Subiecte în articol: IT