x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

15 Sep 2005   •   00:00
ORACLE CUMPARA SIEBEL. Compania Oracle a anuntat ca va achizitiona firma rivala Siebel Systems, mentionata de mai mult timp drept posibila tinta de preluare, contra unei sume de 10,66 de dolari pe actiune, in numerar, transmite Reuters. In urma tranzactiei, Oracle va deveni cel mai mare producator de programe informatice destinate relatiilor firmelor cu clientii, potrivit unui comunicat al companiei. Valoarea tranzactiei este evaluata la 5,85 de miliarde de dolari sau la 3,61 de miliarde de dolari, dupa scaderea sumei de 2,24 de miliarde de dolari in numerar care apartine companiei Siebel.

ERICSSON SE EXTINDE IN CHINA. Ericsson a anuntat ca va investi un miliard de dolari in China in urmatorii cinci ani, estimand o crestere substantiala a cererii pentru tehnologiile wireless in aceasta regiune. Compania isi va extinde capacitatile de productie si va construi mai multe centre de cercetare. Strategia este legata de incercarile Ericsson de a ocupa un loc fruntas pe piata 3G. China va acorda primele licente 3G la inceputul anului 2006.

VULNERABILITATE MICROSOFT. A fost descoperita o vulnerabilitate in Microsoft Exchange Server 2003 care poate fi exploatata de atacatori pentru lansarea unor atacuri de tip Denial of Service. Problema apare la interpretarea cererilor catre directoarele publice.

×
Subiecte în articol: IT