x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

05 Aug 2005   •   00:00
MATCHMAKING, GRATUIT LA BINARY. Expozitia BINARY de anul acesta se va desfasura intre 28 si 30 septembrie si se va axa pe conceptelor fundamentale de inovare, performanta tehnica si promovare a imaginii Romaniei, a anuntat ARIES, organizatorul evenimentului. Anul acesta va fi oferit in premiera serviciul de MatchMaking, care presupune intermedierea unor intalniri intre firmele expozante si potentiali parteneri romani si straini pe baza unor profile tehnologice ce vor putea fi consultate online de catre toti cei interesati.

VANZARI ANTIVIRUS. Softwin estimeaza ca sumele platite de consumatorii finali pentru produsele si serviciile BitDefender vor depasi in acest an 30 milioane de dolari, de 2,5 ori mai mult fata de anul trecut, si vor atinge 100 de milioane de dolari in 2007. In primele sase luni ale anului, compania a raportat o crestere de peste 2,5 ori fata de aceeasi perioada a anului trecut, previziunile de vanzari fiind depasite cu 33%. Ponderea veniturilor din totalul estimarilor pentru 2005 reprezinta 41,88%. Produsul este distribuit direct in 42 de tari si este disponibil in 18 limbi, dintre care cinci au fost adaugate in ultimele sase luni.

GHID DE UTILIZARE. Intel Corporation a anuntat ca fiecare PC dotat cu un procesor Intel distribuit in cadrul programului Euro200 va fi automat dotat cu un ghid de utilizare a computerului. Programul software se numeste PC Basics/How to Use a Computer si va fi livrat in varianta localizata si tradusa in limba romana. CD-ul include lectii de genul: Cum se acceseaza un PC, Ce este Internetul, Care sunt aplicatiile uzuale ale unui PC, Ce reprezinta conectivitatea wireless si cum se realizeaza. Programul Euro200 ofera studentilor si elevilor saraci computere al caror pret este subventionat cu 200 de euro de statul roman.

PARTENERIAT CONNEX BRD. Clientii retelei de telefonie Connex isi pot achita facturile prin reteaua teritoriala a BRD - Groupe Societe Generale. Plata facturilor este posibila atat in numerar, cat si prin card bancar. De asemenea, utilizatorii Connex pot achita contravaloarea facturilor prin Direct Debit, telefon (serviciul Vocalis), ATM-uri sau la terminalele electronice de plata (POS) instalate la comercianti. La finele lunii iunie, MobiFon avea peste 5,2 milioane de clienti. Compania este o divizie a Vodafone Group Plc, unul dintre cei mai mari operatori de comunicatii mobile la nivel international. BRD are peste 1,6 milioane de clienti si opereaza o retea de peste 220 de unitati.

×
Subiecte în articol: IT