x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

03 Aug 2005   •   00:00
CE ESTE UN WEBSITE? Are legatura cu afacerile, brand-ul, serviciile, informatiile si reputatia dumneavoastra. Nu este o joaca de copii. Ati facut candva o greseala? Aflati cum puteti sa aveti un website si o afacere serioasa, cerand un pamflet gratuit de la HALO. Sunati la 021-312.93.56 intre orele 10:00 si 17:00.

NOKIA ISI SCHIMBA SEFUL. Compania Nokia, cel mai important producator de telefoane mobile din lume, a anuntat luni ca Olli-Pekka Kallasvuo va prelua anul viitor functia de director general al companiei, detinuta in prezent de Jorma Ollila. Kallasvuo, in varsta de 52 de ani, va deveni presedinte si director operational al companiei la 1 octombrie si va prelua functia de director general la 1 iunie anul viitor, cand Ollila va deveni presedinte fara functii executive. Kallasvuo conduce, in prezent, activitatile din domeniul telefoanelor mobile ale grupului, anterior detinand postul de director financiar al Nokia.

DEUTSCHE TELEKOM VREA TELE.RING. Deutsche Telekom intentioneaza sa achizitioneze compania austriaca Tele.ring in cadrul unei tranzactii de 1,3 miliarde de euro (1,6 miliarde de dolari), care ar consolida piata fragmentata a telefoniei mobile din Austria. Achizitia ar face ca divizia T-Mobile a companiei Deutsche Telekom sa devina al doilea mare operator de pe piata austriaca, dupa Telekom Austria, si va inlatura concurenta agresiva a Tele.ring.

×
Subiecte în articol: IT