x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

27 Iul 2005   •   00:00
CE ESTE UN WEBSITE? Are legatura cu afacerile, brand-ul, serviciile, informatiile si reputatia dumneavoastra. Nu este o joaca de copii. Ati facut candva o greseala? Aflati cum puteti sa aveti un website si o afacere serioasa cerand un pamflet gratuit de la HALO.

Sunati la (021)3129356 intre orele 10:00 si 17:00.

NEGOCIERI LA POLKOMTEL. Grupurile Vodafone si TDC au facut o oferta de 2,57 de miliarde de dolari pentru a prelua un pachet majoritar de actiuni la compania poloneza de telefonie mobila Polkomtel. Vodafone si TDC detin fiecare, in prezent, 19,6% din Polkomtel, al treilea mare operator de telefonie mobila din Polonia, si au negociat preluarea participatiilor detinute in cadrul companiei de firme controlate de stat - grupul metalurgic KGHM, rafinaria PKN si PSE, din sectorul utilitatilor. Discutiile asupra vanzarii participatiei de 57% detinuta de firmele poloneze fie catre investitori straini, fie printr-o oferta publica de actiuni au stagnat insa o data cu apropierea alegerilor generale, programate pentru data de 25 septembrie.

FABRICA INTEL IN ISRAEL. Premierul israelian Ariel Sharon i-a anuntat pe membrii cabinetului sau ca a fost informat de conducerea companiei Intel de intentia de a construi o noua fabrica producatoare de chip-uri electronice in Israel. "Am discutat cu presedintele Intel, Craig Barrett, care m-a informat in legatura cu intentia de a construi o noua fabrica la Kiryat Gat (sudul Israelului), investitia fiind evaluata la circa 4 miliarde de dolari", a declarat Sharon. Intel, care este prezenta in Israel de peste 30 de ani, detine mai multe fabrici de chip-uri si centre de dezvoltare in aceasta tara, unde sunt angajate aproape 6.000 de persoane.

PROFIT DIN APLICATII PENTRU AFACERI. Veniturile obtinute in primele sase luni ale anului de SAP, furnizor de solutii software pentru afaceri, au crescut cu 12% fata de acelasi interval al anului trecut, de la 3,3 miliarde de euro la 3,7 miliarde de euro, se arata intr-un comunicat al companiei. Vanzarile de aplicatii software au crescut cu 16%, pana la un miliard de euro, fata de 867 de milioane euro in 2004. Profitul operational obtinut de SAP in primele sase luni ale anului a fost de 834 milioane de euro, cu 15% mai mare decat in perioada ianuarie-iunie 2004. Cota companiei germane pe piata globala a solutiilor informatice pentru afaceri era la sfarsitul primului semestru de 58%, cu 4% mai mare comparativ cu acelasi interval al anului 2004.

×
Subiecte în articol: IT