x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

22 Iun 2005   •   00:00
NEOGEN, IN SERBIA. Neogen si-a extins activitatea in Serbia si Muntenegru prin achizitia site-ului specializat pe prietenii/matrimoniale Poljubac.com, care are peste 200.000 de utilizatori inregistrati. In Bulgaria, Neogen a preluat in luna aprilie o companie locala, dupa care a lansat si serviciul de recrutare personal si cel de fotografii.
Neogen a cumparat la inceputul anului serviciul de hosting Prohost.ro, al doilea portal de gazduire de pagini de Internet, dupa ce la sfarsitul anului trecut a preluat portalul MyHost.ro. Compania mai detine site-urile BestJobs, Neogen, Noi2, Marketer, precum si serviciul de monitorizare Archiweb.ro si serviciile Resurseumane.ro si Romanian Home Pages.

IMPRIMARE CU CERNEALA SOLIDA. Xerox Romania a lansat sistemul multifunctional Xerox WorkCentre C2424, primul echipament multifunctional de birou care incorporeaza tehnologia de imprimare cu cerneala solida. Sistemul este destinat birourilor mici si medii si poate tipari documente color si alb-negru la o viteza de 24 de pagini pe minut. De asemenea, viteza de scanare atinge 20 de pagini pe minut. Tehnologia patentata de Xerox utilizeaza un tip de cerneala polimerica solida, in locul tonerului conventional folosit in procesele electrografice. Procedeul prin care se construieste imaginea este similar celui din tiparul offset.

×
Subiecte în articol: IT