x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

13 Iun 2005   •   00:00

Achizitie - Axway a preluat Crinsoft

Compania franceza Axway a achizitionat firma romaneasca Crinsoft, specializata in servicii de cercetare si dezvoltare pentru producatorii de software. Dupa preluare, Crinsoft isi va pastra actualii clienti, dar va prelua si alte proiecte de la noul proprietar. Axway furnizeaza solutii software si servicii pentru companii de marimi diferite din toate sectoarele, este prezenta in 19 tari, are peste 5.000 de clienti si este detinuta integral de Sopra Group. In primul trimestru al anului, veniturile grupului au crescut cu 18,1% fata de anul trecut, pana la 174 milioane de euro.

Banda larga - Lucent si Delta la Sankt Petersburg

Lucent Technologies, lider mondial in solutii de comunicatii 3G, si Delta Telecom au anuntat extinderea retelei CDMA450, operata de Delta Telecom, in zona Sankt Petersburg, sub marca Sky Link, precum si introducerea tehnologiei CDMA2000 1xEV-DO. Delta Telecom este al treilea operator din Europa care opteaza pentru solutia EV-DO, tehnologie din clasa 3G care asigura dezvoltarea de servicii avansate de date. Ceilalti doi operatori sunt Eurotel Praha (Cehia) si Zapp (Romania). Tehnologia EV-DO va permite Delta Telecom sa ofere abonatilor Sky Link din Sankt Petersburg servicii mobile de date de mare viteza cu rate de transfer de pana la 2,4 Mbps, de peste 15 ori mai rapide decat cele actuale.

Lansare - Galaxy GeForce 6800GT

Asesoft Distribution lanseaza modelul Galaxy GeForce 6800GT PCI-E pentru piata IT de distributie din Romania. Infiintata in 1994, Galaxy Technology produce mai ales solutii grafice pe chipset NVIDIA. Galaxy GeForce 6800GT PCI-E este un produs certificat SLI (Scalable Link Interface), bazat pe procesorul grafic 6800GT de la NVIDIA si a fost lansat la inceputul acestui an.

Vanzari - Centrul Telecom

Grupul de firme format din Dasimpex, Lexor si Dasino introduce conceptul "Centrul Telecom", prin care se vor reuni in trei magazine diferite ofertele de produse si servicii ale tuturor operatorilor si producatorilor de pe piata romaneasca, respectand rigorile acestora pentru reprezentarea imaginii proprii.

×
Subiecte în articol: IT