x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    29 Iun 2007   •   00:00
NUMEROTAŢIE. ANRCTI a alocat noi resurse de numerotaţie companiilor Orange şi RDS. Operatorului Orange i-au mai fost alocate un milion de numere pentru servicii de telefonie furnizate prin intermediul reţelelor publice mobile de comunicaţii electronice. RDS a solicitat şi a primit dreptul de a utiliza 120.000 de numere pentru telefonie fixă.


SECURITATE
. Valoarea pieţei soluţiilor de securitate IT din Romănia a fost anul trecut de 9-10 milioane de dolari şi va continua să crească cu o rată anuală de 30%, a declarat ieri directorul de vănzări pentru Romănia al producătorului de soluţii de securitate Check Point Lucian Barnea. Piaţa locală are un ritm constant de creştere in ultimii ani, tendinţă care se va păstra şi in perioada următoare, a mai arătat reprezentantul companiei.


FRAUDE. eBay a organizat o conferinţă de presă in Australia pentru a discuta problema fraudelor comise pe internet de utilizatorii din Romă-nia, relatează revista australiană APC Magazine. Compania eBay a precizat că a fost şocată să descopere că mulţi poliţişti, procurori şi magistraţi din Romănia nu au folosit niciodată un computer. Prin urmare, acuză eBay, această stare de fapt a permis celor care comit infracţiuni pe internet să-şi continue afacerile ilegale nestingheriţi.

×
Subiecte în articol: IT