x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    14 Aug 2007   •   00:00
ANCHETĂ LA SIEMENS. Anchetatorii responsabili pentru o investigaţie internă la grupul german Siemens au descoperit plăţi suspecte de peste un miliard de euro la diviziile de telecomunicaţii şi de turbine, potrivit cotidianului Sueddeutsche Zeitung. Aproape 900 milioane de euro reprezintă plăţi realizate la divizia de telecomunicaţii. Siemens este afectată de mai multe anchete privind plata unor sume suspecte către consultanţi de afaceri.


ACHIZIŢIE. Autodesk a anunţat incheierea procedurii de achiziţie a companiei NavisWork, pentru suma de 26 de milioane de dolari. NavisWork este o companie engleză ce produce programe software 3D de coordonare, colaborare şi planificare in domeniul proiectării şi construcţiilor.


PROCESOARE. Intel a lansat două noi modele de procesoare quad-core Intel Xeon, dedicate segmentului enterprise. X5365 este primul procesor quad-core din lume cu o frecvenţă de 3GHz al cărui consum energetic se incadrează in limita de 120 de waţi. L5335 rulează la o frecvenţă de 2 GHz, cu un FSB de 1.333 MHz şi un consum energetic de 50 de waţi.

×
Subiecte în articol: IT