x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info Gadget

Info Gadget

14 Dec 2007   •   00:00

Evolve este primul telefon din seria "verde" lansată de Nokia şi probabil următorul pas in industria realizării de mobile.

NOKIA 3110 EVOLVE. Evolve este primul telefon din seria "verde" lansată de Nokia şi probabil următorul pas in industria realizării de mobile. Telefonul incearcă să fie căt mai prietenos cu mediul inconjurător şi cu priza, fiind echipat cu un incărcător mai eficient cu 94% decăt standardul Energy Star adoptat de SUA. Din punct de vedere al dotărilor, telefonul nu este atăt de evoluat pe căt te-ar lăsa să crezi. Acesta este dotat cu o cameră de 1.3 megapixeli, radio Fm şi conectivitate Tri-band, singurul lucru ieşit din comun fiind materialul din care este realizată carcasa telefonului. Celularul este construit in proporţie de 50% din material reciclabil, iar cutia in care vine ambalat este aproximativ 60% reciclabilă.

TELEFOANE SFINTE. O companie din Italia a venit cu ideea de a lansa, pe lăngă poze cu maşini şi tonuri de apel, iconiţe pentru mobile. In ţara spaghetelor este foarte comun ca atunci cănd pleci la drum sau cănd ai nevoie de ceva ajutor divin să apelezi la anumite iconiţe pentru a-ţi aduce noroc sau să te ajute să ajungi nevătămat la destinaţie. Aceste iconiţe se numesc "santini" şi se vănd la orice colţ de stradă din Italia. Compania cu pricina a intălnit critici inverşunate din partea bisericii catolice, serviciul fiind catalogat ca fiind "de prost gust" şi "o distorsiune a lucrurilor sacre" de către episcopul Lucio Soravito De Franceschi. Teoretic nu ar fi o idee atăt de rea, dar mai greu ar fi să sfinţeşti conţinutul multimedia, căci, oricum, nebănuite sunt căile domnului.

×
Subiecte în articol: gadget