x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info IT 15 decembrie 2007

Info IT 15 decembrie 2007

de Jurnalul National    |    15 Dec 2007   •   00:00
Info IT 15 decembrie 2007

Stylus D120 este un model de imprimantă caracterizat de o viteză mare de printare şi de flexibilitatea de a printa atăt documente, căt şi fotografii color de calitate.

IMPRIMANTĂ. Stylus D120 este un model de imprimantă caracterizat de o viteză mare de printare şi de flexibilitatea de a printa atăt documente, căt şi fotografii color de calitate. In formatul alb-negru pot fi imprimate pănă la 37 de pagini pe minut, iar pentru color pănă la 20 de pagini pe minut. Pentru volume mari de printuri de tip text, modelul oferit de Epson suportă cartuşe de mare capacitate cu cerneală neagră, imprimanta fiind concepută in special pentru afacerile de mici dimensiuni sau pentru utilizarea acasă.

CAMERĂ 3D. O nouă cameră video 3D pentru PC-uri duce experienţa oferită de consola Wii la un alt nivel. Camera detectează mişcarea in tridimensional şi permite astfel controlul acţiunii de pe ecranul calculatorului, in cazul unui joc video de exemplu, prin simplele gesturi ale jucătorului. Botezată Zcam, camera oferă un control al mişcării similar celui furnizat de Wii, neavănd insă nevoie de nici un controller, motiv pentru care cei care au conceput-o sunt increzători in succesul unei aplicaţii pentru aceasta in domeniul jocurilor video. Dispozitivul va intra in producţie de masă in 2008, urmănd să fie comercializat la preţuri similare altor periferice pentru computere.

GRAFICĂ. Pasionaţii de jocuri video au la dispoziţie o tehnologie care creşte performanţa unui sistem de pănă la 2,8 ori in activităţi de gaming. Tehnologia NVIDIA SLI Triplu permite folosirea a trei unităţi de procesare grafică GeForce pe un singur computer, astfel incăt toate opţiunile grafice ale jocurilor video să poată fi setate la maximum. Jucătorii profesionişti se pot bucura astfel de 60 de cadre pe secundă la o rezoluţie de 2.560 x 1.600. Centrul sistemului SLI tirplu este format din chipset-ul pentru placa de bază NVIDIA nForce 680 SLI MCP şi trei unităţi de procesare grafică GeForce 8800 GTX sau GeForce 8800 Ultra.

×
Subiecte în articol: IT