x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info IT 20 iulie 2007

Info IT 20 iulie 2007

20 Iul 2007   •   00:00

Cel mai citit blog din lume aparţine unei chinezoaice. Jurnalul online al actriţei şi regizoarei Xu Jinglei a avut 100 de milioane de vizitatori in decurs de 600 de zile

BLOG. Cel mai citit blog din lume aparţine unei chinezoaice. Jurnalul online al actriţei şi regizoarei Xu Jinglei a avut 100 de milioane de vizitatori in decurs de 600 de zile, conform unui site chinezesc ce furnizează servicii de blogging pentru multe celebrităţi. Xu, care are o reputaţie de persoană integră şi inteligentă, celebrează succesul online in compania a 20 dintre persoanele care ii comentează insemnările.

VĂNZĂRI COMPUTERE. Livrările de calculatoare personale au crescut cu aproape 12%, la nivel mondial, in al doilea trimestru al anului, in special datorită cererii din zona Asiei şi Statelor Unite. Asta inseamnă că au fost văndute aproape 58,8 milioane de unităţi. Estul Asiei, excluzănd aici Japonia, a fost cea mai dinamică piaţă, cu o creştere a vănzărilor de peste 20%. Potrivit companiei IDC, numărul laptopurilor văndute a crescut cu 50%. Hewlett-Packard şi-a consolidat statutul de cel mai mare producător mondial de PC-uri, cu o cotă de piaţă estimată de IDC la 19,3%, fiind urmată de Dell, care a ocupat această poziţie pănă anul trecut.

×
Subiecte în articol: IT