x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Informează-te

Informează-te

08 Sep 2007   •   00:00

ro.wikipedia.org

Dacă vrei mai multă informaţie decăt vei putea citi in două vieţi, trebuie să accesezi ro.wikipedia.org, varianta in limba romănă a celebrului site wikipedia.com. La această adresă veţi găsi o impresionantă enciclopedie online pe care puteţi să vă documentaţi despre absolut orice, in orice domeniu vă interesează.

www.price.ro

Ştiţi sloganul obsedant: "Ai obosit căutănd cel mai mic preţ"? Ei bine, acum nu mai e nevoie să vă mai obosiţi cu astfel de activităţi, pentru că tot ce vă trebuie este o conexiune la internet. Tastănd www.price.ro veţi ajunge pe un site făcut pentru ca voi să ştiţi imediat la ce magazin veţi găsi produsul căutat la cel mai mic preţ. Indiferent dacă doriţi să achiziţionaţi aparatură sofisticată, haine sau bijuterii, acest site va căuta prin magazine şi vă va oferi o listă de preţuri pornind de la cel mai mic şi ajungănd la cel mai mare.

www.hazdenecaz.ro

Una dintre calităţile remarcante ale romănului este aceea că el poate face haz de necaz mai din orice. Căci, dacă nu avem umor, cu ce rămănem? Probabil la acelaşi lucru s-au găndit şi realizatorii acestui site cănd au decis să-l boteze. Dacă ai o zi mai tristă sau pur şi simplu vrei să ai parte de o porţie sănătoasă de răs, pe hazdenecaz.ro vei găsi o mulţime de bancuri impărţite pe categorii, filmuleţe amuzante, fişiere audio hazlii şi o mulţime de poze care iţi vor aduce zămbetul pe buze.

www.infofer.ro

Un site extrem de util pentru cei care intenţionează să călătorească cu trenul. Dacă vrei să faci o călătorie, poţi introduce intr-un mic chestionar oraşul-plecare şi oraşul-destinaţie, precum şi data la care doreşti să efectuezi acea călătorie, iar pe site vei găsi toate trenurile disponibile, tipul lor, precum şi orele de plecare şi de sosire. Atenţie, informaţiile sunt oferite numai pentru cursele interne!

www.ratb.ro

Un site cu un design nu prea plăcut, dar care poate fi folositor bucureştenilor care vor să ajungă undeva folosind mijloacele de transport in comun de suprafaţă. Pe această pagină veţi găsi o hartă detaliată cu toate liniile de autobue, troleibuze şi tramvaie alături de traseele acestora. Pentru cei nemulţumiţi de anumite servicii există o rubrică pentru "sugestii".

Foarte folositoare este secţiunea "Adrese utile", unde puteţi alege nişte puncte de interes şi vi se vor comunica atăt adresa lor, căt şi toate mijloacele de transport disponibile pentru a ajunge acolo.

×
Subiecte în articol: site internet