x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Inovatie - Impatimitii asculta muzica sub apa

Inovatie - Impatimitii asculta muzica sub apa

de Alin Marcu    |    12 Ian 2007   •   00:00
Inovatie - Impatimitii asculta muzica sub apa

Cei care nu se pot dezlipi de iPod-ul personal primesc o veste buna. Cel putin pentru vacanta de vara, cand vor putea folosi player-ul chiar si in apa. Atlantic Inc. a prezentat la Consumer Electronic Show o carcasa impermeabila pentru iPod-urile de generatia a patra si a cincea sau modelele Nano.

In carcasa sunt incorporate si doua boxe de mare putere. Foarte practica la acest dispozitiv este garnitura din silicon si centura flexibila care ofera siguranta carcasei. Utilizatorul acceseaza usor comenzile iPodu-ului, putand sa selecteze o alta melodie sau sa schimbe volumul. Gadget-ul foloseste patru baterii AA, care ii dau o autonomie de 30 de ore in modul play. Daca utilizatorul uita sa o inchida, carcasa se opreste automat dupa doua minute si jumatate de inactivitate, prelungind astfel viata bateriei.

TEST. ECO Waterproof Sound Cae este rezistenta la lichide, la socuri mecanice si nici nu este afectata de apa coroziva din bazinele de inot. "Am testat produsul pe o audienta critica. Tinerii si adolescentii il iubesc si pot asculta acum muzica la dus sau pot urmari filme in ploaie", a declarat James Dardashti, de la Atlantic Inc.

Ca sa isi satisfaca moftul de a asculta muzica la dus, tinerii trebuie sa plateasca putin peste 100 de dolari pentru achizitionarea carcasei.

×
Subiecte în articol: IT