x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget iPhone 4, bătălie nocturnă Vodafone-Cosmote

iPhone 4, bătălie nocturnă Vodafone-Cosmote

de Alexandru Radescu    |    14 Dec 2010   •   20:07

Pe 9 decembrie, anunţul privind lansarea în oferta proprie a terminalului iPhone 4 a consemnat o distanţă de câteva ore între Vodafone şi Cosmote. Vodafone a “plusat” atunci cu anunţul unui eveniment în noaptea de 16/17 decembrie.

Operatorul Cosmote a anunţat azi un eveniment de lansare pentru ora 22.00, în seara de 16 decembrie, cu puţin timp înainte de cel pregătit de operatorul britanic. De menţionat şi faptul că operatorii vor organiza evenimentele de lansare la magazinele proprii de pe bulevardul Magheru (Bucureşti).

Orange a lansat iPhone 4 în România pe 24 septembrie, având până în acest an exclusivitate pe piaţa românească pentru această serie de terminale.

iPhone 4 este echipat cu procesorul A4 (1 Ghz), rezoluţia ecranului este mult îmbunătăţită faţă de versiunile anterioare: 960 x 640 (practic, de patru ori mai mulţi pixeli per inch), rezoluţia camerei foto a urcat la 5 MP, iar bateria are o durată de viaţă mai mare. Funcţia FaceTime permite convorbiri video, filmarea video este HD, la 720 p, 30 fps.

×