x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget iPhone 7 nu va mai fi din aluminiu şi va avea funcţii senzaţionale

iPhone 7 nu va mai fi din aluminiu şi va avea funcţii senzaţionale

06 Apr 2016   •   17:05
iPhone 7 nu va mai fi din aluminiu şi va avea funcţii senzaţionale

Am avut parte de o mulţime de zvonuri legate de iPhone 7 încă de la lansarea iPhone 6s, dar pe măsură de ne apropiem de marea lansare din toamna acestui an, avem parte de tot mai multe informaţii legate de data de lansare, specificaţii, preţ şi disponibilitate.

Vreți să știți ce pregăteşte Apple o dată cu lansarea iPhone 7? Iată o selecţie de zvonuri despre ceea ar putea fi de fapt flagship-ul smartphone pe care Apple plănuieşte să îl lanseze în toamna acestui an.

» Probabil va fi numit iPhone 7

Bazat pe nomenclatura istorică a companiei Apple despre generațiile iPhone, este foarte probabil ca următorul dispozitiv mobil să fie numit iPhone 7. La fiecare doi ani, Apple a folosit o numărătoare pentru a-și numi telefonul, acest lucru întâmplându-se încă de la iPhone 3G. Următoarele generații au fost numite iPhone 4, apoi 5, iar cel mai recent 6, fiecare dintre acestea cu câte o ediție „S” în fiecare an. De aici reiese că, smartphone-ul high-end pe care Apple îl va lansa anul acesta se va numi iPhone 7.

» Va avea o cameră foto cu lentile duble, caracteristică valabilă însă doar pentru iPhone 7 Plus

O cameră cu mai multe module de la Linx, o companie care produce camere pentru dispozitive mobile, cumpărată recent de Apple. iPhone 7 ar putea avea o cameră foto cu lentile duble, potrivit unui raport oferit de analistul Apple Ming-Chi Kuo, dar este neclar cum de doar modelul mai mare va avea o cameră nouă.

Citeşte mai departe şi vezi IMAGINI cu iPhone 7 de la Apple

×
Subiecte în articol: iPhone 7 aluminiu