x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Iphone, mai ieftin in Franţa

Iphone, mai ieftin in Franţa

de Alexandru Radescu    |    30 Noi 2007   •   00:00

Pe Champs Elysee, Orange a inaugurat aseară un nou magazin. Lansarea in Franţa a celui mai aşteptat terminal avea nevoie de un eveniment special din partea operatorului. Peste 63.000 de francezi s-au inscris pe site-ul www.iphone.orange.fr, aşteptănd cu infrigurare comercializarea oficială a dispozitivului.

Sunt patru tipuri de abonamente pentru pasionaţii de iPhone din Franţa, preţurile variind intre 49 si 119 euro, terminalul fiind disponibil la 399 de euro.
Operatorul francez vinde iPhone si la 549 de euro pentru cei vor să folosească terminalul cu orice alt abonament Orange. La liber, Orange il va vinde cu 649 de euro, ceea ce este mult mai ieftin decăt in Germania, acolo unde T-Mobile il vinde (in aceeasi situaţie) la 999 de euro.

Persoanele care cumpără iPhone cu abonament Orange, dar vor să scape de "exclusivitatea" reţelei, trebuie să mai plătească 100 de euro pentru decodare, dar nu inainte de şase luni de la achiziţie.

In pachetele tarifare se găsesc incluse ore de trafic voce şi date in hot-spot Wi-Fi Orange şi SMS-uri (50-1000).

Reprezentanţii operatorului se asteaptă să văndă peste 50.000 de terminale iPhone pănă la sfărşitul anului. In ceea ce priveste vănzările in alte ţări europene (altele decăt Marea Britanie, Germania, Franţa), producătorul Apple decide in funcţie de "mărimea pieţei".

×
Subiecte în articol: IT