x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget IRIS, distribuitorul Apple în România, devine Apcom

IRIS, distribuitorul Apple în România, devine Apcom

de Cristian Ionescu    |    02 Iun 2009   •   00:00

Distribuitorul produselor Apple în România, Integrated Romanian Information Systems (IRIS), îşi va schimba denumirea în Apcom România, până la finele anului şi estimează o creştere cu 10-20% a vânzărilor.

"Primul trimestru a fost unul dificil şi, de la o estimare iniţială de creştere a vânzărilor de 60%, am reajustat obiectivul pentru acest an la 10-20%. În 2008, vânzările IRIS către partenerii locali s-au ridicat la 13 milioane de euro, o cifră finală urmând să fie comunicată după încheierea auditului în cursul acestei luni", a declarat azi, directorul general al companiei, Nikolai Savov.

Directorul de marketing al IRIS, Zsolt Kadar, a afirmat că decizia de rebranding a fost luată în urma creşterii afacerilor firmei, dar şi ale grupului libanez de companii din care face parte, MDS Holdings, în Europa Centrală şi de Est.

"Creşterea afacerilor a dus la un interes mai ridicat din partea grupului american Apple pentru afacerile din zona Europei Centrale şi de Est. Toate acţiunile MDS Holdings din această zonă se vor face după modelul Apple şi sub brandul Apcom", a spus Kadar.

×
Subiecte în articol: IT