x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget IT/INFO

IT/INFO

03 Dec 2004   •   00:00

4 decembrie 2004
LICENTE PENTRU 3,5 GHZ. Ministerul Comunicatiilor scoate la concurs 1.752 de licente locale punct multipunct, licitatie pentru acordarea frecventelor radioelectrice in banda de 3,5 GHz. Caietul de sarcini este publicat pe site-ul www.mcti.ro, ofertantii trebuind sa depuna o garantie de participare in cuantum de 5.000 USD. Persoanele care intentioneaza sa participe la licitatie au obligatia de a trimite catre MCTI o adresa, cel tarziu cu 5 zile inaintea datei-limita de depunere a ofertei. Termenul limita de depunere a ofertelor este de 15 decembrie 2004, ora 15:00. Din cele 1.752 licente disponibile, 529 sunt pentru municipii si 1.223 pentru orase.

CONCURS PE SITE. In lumea virtuala a site-urilor a fost lansat un concurs de "orientare turistica". In momentul accesarii www.flamingo.ro/Concurscraciun, in mod automat participantului i se va aloca un ID (cheie de identificare), fiecarui ID corespunzandu-i o pagina din site. Prin click pe optiunea "start" sau prin accesarea logo-ului firmelor producatoare ale bunurilor oferite ca premii, participantul va fi redirectionat catre paginile site-ului http://www.flamingo.ro, din acest moment principala lui misiune fiind sa exploreze acest site pana in momentul in care va gasi pagina corespunzatoare ID-ului alocat. In momentul in care acest lucru se va intampla, la deschiderea paginii respective, pe ecran va aparea un insemn vizual evident care il va anunta ca este castigatorul unui anumit produs.

VANZARE ACTIUNI TELEKOM AUSTRIA. Agentia austriaca pentru privatizare OeIAG a inceput vanzarea a 17% din actiunile Telekom Austria printr-o oferta de plasament privat catre investitori institutionali din tara si din strainatate, in valoare de aproape 1,1 miliarde de euro. Tranzactia va reduce participarea statului la Telekom Austria la aproape 30%, iar volumul titlurilor companiei cotate pe piata va creste la 70%.

Guvernul austriac a anuntat ca va mentine un pachet minoritar de 25% din actiuni, pentru a impiedica cumpararea companiei de catre un eventual investitor nedorit.

Grupaj realizat de Alexandru Radescu

×
Subiecte în articol: IT