x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Jocul saptamanii

Jocul saptamanii

16 Noi 2004   •   00:00

Hitman Contracts - Un lunetist, in trecere prin Romania

Click pentru a mari imaginea
Hitman Contracts este un joc despre viata unui asasin platit. Partea cea mai frumoasa este ca doua dintre cele doua misiuni se desfasoara in Romania. Personajele chiar vorbesc limba noastra, iar trupele de elita poarta scris pe spate "Politia".

Revenind la actiune, asasinul poate fi inarmat pana in dinti pentru a face ciur toti inamicii care-i ies in cale sau trebuie sa se strecoare neobservat, pentru a-si duce misiunea la indeplinire cu un singur glont. Evident, focurile unei arme fara amortizor vor atrage garzile aflate in apropiere, iar inamicii scapati cu viata din bataia pustii vor da fuga sa cheme ajutoare. Cea mai mare problema apare atunci cand la fata locului sosesc trupele speciale ale Politiei. Pentru a trece neobservat, Hitman poate "imprumuta" uniforma diferitelor personaje care-i ies in cale prin colturi mai umbroase (bucatar, chelner, politist, garda de corp etc.)

Pentru a putea juca Hitman, aveti nevoie de un procesor la 1.6 Ghz, 256 Mb Ram si placa video de 64 Mb. (Cristian Ionita)

×
Subiecte în articol: IT