x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget LG GW620, salvat de ...tastatură

LG GW620, salvat de ...tastatură

de Alexandru Radescu    |    08 Mai 2010   •   00:00
LG GW620, salvat de ...tastatură

GW620, adică primul Android de la LG adus pe piaţa din România. Pentru cei care contactul cu acest mobil a fost prima interacţiune cu sistemul de operare open source iniţiat de Google, terminalul a fost la superlativ.



Fiind un client cu ceva vechime pentru această platformă, experienţa cu acest smartphone cu tastatură qwerty glisantă mi-a stârnit însă câteva nedumeriri pe care le-aş dori uitate la următorul model Android de la LG, pentru România.

Am constatat un pas înapoi pentru firma coreeană în ceea ce înseamnă interfaţa tactilă. Dacă la apariţia modelului Arena notam că ar putea fi la doar un pas de performanţa tehnologică de la iPhone, iată că tactilul de la GW620 este dezamăgitor. Punctul "culminant" a fost acela în care am încercat să folosesc agenda, dar mi-a fost imposibil să o rulez până la capăt, fără să se deschidă contacte aiurea.

Exasperat de poticneli, am trecut la tastele fizice. În plus, terminalul a reuşit să fie şi primul Android care se blochează! În ceea ce priveşte meniul, este o combinaţie de SO Android clasic, aşa cum l-am descoperit de anul trecut la HTC Magic, cu pictograme de Arena (cu posibilitate de a alege între meniuri).

O surpriză plăcută a fost la performanţa camerei foto. Chiar dacă LG se laudă de câţiva ani cu rezoluţie de 5 MP (primul Viewty, de exemplu), cu aceeaşi rezoluţie la GW620 obţineţi imagini mai bune. Partea bună pentru producător e că următorul model cu SO Android are şanse de a ieşi mai bine în evidenţă dacă se reuşeşte îmbunătăţirea interfeţei touchscreen.


Caseta tehnică
Reţea: HSDPA 7.2 Mbps
Ecran: 3 inci
Conectivitate: Wi-Fi, EDGE
SO: Android v1.5
A-GPS: da
Greutate: 139 grame
Preţ: 1.230 lei

×
Subiecte în articol: gadget