x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget LG Optimus 7, smartphone dual-core

LG Optimus 7, smartphone dual-core

07 Sep 2010   •   00:00
LG Optimus 7, smartphone dual-core

LG a prezentat platforma mobilă Tegra 2 de la NVIDIA, care include şi procesor dual-core. Tehnologia va fi inclusă într-o nouă serie de smartphone puternice, începând cu Optimus 7 (GW910).



Seria de telefoane inteligente LG Optimus cu procesorul NVIDIA Tegra 2 încorporat va fi disponibilă pe piaţă începând cu ultimul trimestru din 2010. Compania coreeană nu a prezentat oficial informaţii despre Optimus 7, dar, potrivit gsmarena.com, este un terminal cu ecran 3.5 inci AMOLED (480 x 800) şi tastatură glisantă qwerty. Funcţionează în reţea HSDPA şi beneficiază şi de conectivitate Wi-Fi.

Telefonul va arăta pe ecran în mod automat dispozitivele compatibile ce se află în aceeaşi zonă Wi-fi şi va permite utilizatorilor să mute "cu degetul" fişierele la destinaţia dorită. Utilizatorii pot transfera fişiere multimedia salvate pe telefoanele personale - fişiere video de 720p HD, fotografii de înaltă rezoluţie şi fişiere muzicale la o calitate superioară - în sistem wireless, pe televizoarele personale sau pe sistemele home-theater. GW910 este echipat cu sistem de operare Windows Phone 7.

×
Subiecte în articol: IT