x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Magazinele online vând abonamente de date Vodafone

Magazinele online vând abonamente de date Vodafone

de Alexandru Radescu    |    15 Apr 2010   •   00:00

Vodafone România a anunţat o serie de parteneriate cu principalele magazine online (eMAG.ro, Pcfun.ro, Cel.ro) prin care clienţii acestora vor putea cumpăra online abonamente de date mobile, odată cu achiziţia oricărui laptop sau netbook din oferta magazinelor.



După ce efectuează tranzacţia online, utilizatorii primesc prin curier contractul de abonament, care trebuie semnat şi returnat, moment în care se face activarea abonamentului de date Vodafone.

Utilizatorii eMAG care achizitionează un abonament de date Vodafone beneficiază de o reducere în valoare de până la 500 de lei, la achiziţionarea oricărui laptop sau netbook.

În urma parteneriatului exclusiv, utilizatorii PCfun pot achiziţiona, ca oferta specială la cumpararea unui abonament de date Vodafone Internet Nelimitat Professional, netbook-ul Acer Aspire One 531h-0B la preţul de 599 lei, cu modem inclus.

Acordul exclusiv cu Cel.ro permite utilizatorilor achiziţia unui notebook Acer AS5741G la un preţ redus până la 2.099 lei, în funcţie de abonamentul de date Vodafone încheiat.

În curând, şi magazinul online PC Garage.ro se va alătura programului.

×
Subiecte în articol: redactie