x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Microsoft anunţă reconstrucţia din temelii a versiunii de Skype pentru iPhone

Microsoft anunţă reconstrucţia din temelii a versiunii de Skype pentru iPhone

09 Iun 2014   •   23:05
Microsoft anunţă reconstrucţia din temelii a versiunii de Skype pentru iPhone

Sesizând sincopele de în funcţionarea pe platforma iOS, propietarii Skype, Microsoft, anunţă că aplicaţia destinată iPhone a fost reconstruită din temelii pentru a crea un design consistent şi a permite o experienţă asemănătoare utilizării sale în mediul Android sau Windows.

Normal că aplicaţia nu poate fi descărcată încă, e doar un teaser lansat pe piaţă pentru a spori interesul în jurul evenimentului, estimat că se va produce cam într-o săptămână. Microsoft promite că noua versiune a Skype va fi de cinci ori mai rapidă decât cea curentă, va furniza un reglaj mult mai fin al acţiunii de scroll şi de tranziţie şi că s-a reuşit în cele din urmă sincronizarea între toate platformele - i.e. dacă un mail este deschis pe calculator, el va fi notificat identic şi pe tabletă şi pe iPhone.

Alte noutăţi sunt reprezentate de posibilitatea ca utilizatorii iPhone să iniţieze conversaţii în grup sau că mesajele sau imaginile transmise unui utilizator offline, vor fi expediate imediat ce acesta revine online.


×
Subiecte în articol: skype iphone