x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Micul proiector

Micul proiector

04 Aug 2007   •   00:00

Videoproiectorul InFocus LP70+ se potriveşte de minune celor care se află des in călătorii de afaceri şi pentru care prezentările video sunt practic punctul-cheie al misiunii lor.

Videoproiectorul InFocus LP70+ se potriveşte de minune celor care se află des in călătorii de afaceri şi pentru care prezentările video sunt practic punctul-cheie al misiunii lor. Sau pentru cei care vor pur şi simplu să proiecteze filme pe peretele sufrageriei. Primul argument il reprezintă dimensiunile şi greutatea: 6,4 x 19,8 x 15,5 cm şi numai 1,1 kg. Mai puţin decăt un laptop. Deci işi găseşte uşor loc in geantă.

Instalarea este uşoară: il bagi in priză şi conectezi cablul video la computer (vine la pachet cu toate cablurile necesare). LP70+ detectează lumina ambientală şi optimizează automat imaginea in funcţie de acest parametru. Dispozitivul are o rată de contrast de 1400:1 şi prin intermediul lentilelor se pot ajusta manual zoom-ul şi focalizarea. Este de apreciat calitatea imaginii de 1024 x 768 pixeli, LP70+ descurcăndu-se bine atăt in cazul prezentărilor de tip PowerPoint, dar şi in proiecţii de DVD-uri. Distanţa de proiecţie se poate inscrie in intervalul 1,5 metri - 10 metri, suficient practic pentru orice tip de aplicaţie. Bineinţeles, pentru controlul proiectorului aveţi la dispoziţie o telecomandă destul de uşor de folosit. Costă 1099 EURO şi este distribuit de IRIS.

×
Subiecte în articol: gadget