x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Modul broadband pentru electronice

Modul broadband pentru electronice

de Alexandru Radescu    |    23 Sep 2009   •   00:00
Modul broadband pentru electronice

Ericsson a prezintat un nou modul de broadband mobil, proiectat pentru a integra conexiuni wireless de mare viteză într-o nouă generaţie de echipamente electronice.



Modelul C3607w este cel mai mic şi cel mai rapid modul de broadband mobil Ericsson, fiind capabil să ofere viteze de upload de 5,76 Mbps şi cu până la 40% mai puţin consum de energie decât variantele anterioare.

Proiectat pentru a putea fi implementat în dispozitive de tip e-book reader, în echipamente de navigare GPS sau în alte electronice portabile, modulul pentru electronice ar putea fi inclus pe viitor chiar şi în playere media sau alte bunuri de folosinţă îndelungată, pe măsură ce tehnologia broadband mobil devine o parte tot mai importantă a vieţii de zi cu zi.

“Viziunea noastră este clară: dispunem de tehnologia necesară pentru a garanta că toate dispozitivele ce ar putea fi conectate la Internet vor ajunge la un moment dat să dispună şi în realitate de această conexiune”, a declarat Mats Norin, vicepreşedinte Ericsson Mobile Broadband Modules

Modulul Ericsson C3607w va fi disponibil pe piaţă în primul trimestru din 2010.

×
Subiecte în articol: redactie