x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Năzbătii online

Năzbătii online

08 Sep 2007   •   00:00

Tastatură Flexibilă USB/PS2

Cu siguranţă ai vărsat la un moment dat lichide pe tastatură sau ţi-au căzut firimituri printre taste! Este foarte greu apoi să cureţi tastatura, dar minunăţiile tehnicii iţi stau şi de această dată la dispoziţie. Poţi rezolva aceste probleme cu ajutorul tastaturii flexibile realizată din material siliconic, rezistent la apă. Poţi să o contorsionezi, să o răsuceşti, să o indoi sau poţi chiar să o iei cu tine in cadă, asta doar dacă ai calculatorul aproape de baie. Cu tastele de culoare galbenă şi incadrată intr-un chenar negru, tastatura se poate rula pentru a fi mai uşor de transportat.

1. Nabaztag

Nabaztag (iepure in armeană) = iepuraş cu inteligenţă superioară şi tehnologie "ultimul răcnet". Iepuraşul Wi-Fi este un gadget care adună tot felul de informaţii de pe internet şi ţi le comunică in cea mai prietenoasă formă. Odată achiziţionat, Nabaztag va fi cel care vă trezeşte dimineaţa, vă va spune ora exactă, vă va citi ştirile, e-mailurile, mesajele primite, noutăţile de pe piaţa bursieră, vă va spune prognoza meteo şi va elimina mirosuri! In plus, va invaţa tot timpul, şi astfel niciodată nu se va opri din dezvoltare.

Â

Scrumieră pe USB

Sunteţi fumător? Vă petreceţi prea mult timp in faţa calculatorului? Atunci vă recomandăm scrumiera in formă de maşinuţă, care nu este numai un gadget simpatic, ci şi foarte util. Atunci cănd este in funcţiune, scrumiera reduce la cote minime, prin absorbţie, fumul şi mirosul de ţigară, acasă sau la locul de muncă. Maşinuţa-scrumieră porneşte şi se stinge prin ridicarea capacului şi funcţionează cu două baterii tip AA sau prin conectare pe portul USB. Fumul este absorbit de filtrul de carbon, care se poate curăţa.

Â

Samsung VP-D371

Dacă nu ţi-ai cumpărat incă o cameră video, atunci este momentul să iţi achiziţionezi una chiar acum. Aşa, vacanţa ta va fi imortalizată in imagini video pe care le poţi privi tot restul anului. Am găsit pentru tine o cameră relativ nouă pe piaţa romănească, Samsung VP-D371, care filmează in format digital Mini-DV, are un senzor CCD 1/6’’ de 800k pixeli, zoom optic de 34x şi digital de 1200x, stabilizator optic de imagine, display LCD de 2,5’’ şi poate filma chiar şi noaptea. Preţul este unul care o recomandă pentru a-ţi inregistra momentele de bucurie!

×
Subiecte în articol: internet