x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Noile ultrabook-uri HP ajung în România în iunie, la preţuri de la 3200 lei

Noile ultrabook-uri HP ajung în România în iunie, la preţuri de la 3200 lei

de Alexandru Radescu    |    09 Mai 2012   •   12:05
Noile ultrabook-uri HP ajung în România în iunie, la preţuri de la 3200 lei

HP a prezentat azi, la Shanghai, noua familie de laptopuri subtiri si usoare, gamele Spectre, Envy si EliteBook. Aceste modele ajung pe piata din Romania de luna viitoare, la preturi care incep de la 3200 de lei, in functie de configurari si tehnologii.

HP SpectreXT este vedeta zilei, fiind fratele mai “compact' (cu o grosime de doar 14,5 mm, o greutate de 1,395 kg si diagonala de 13,3 inci), si mai performant al modelului Envy 14 Spectre lansat de HP la inceputul anului. In plus, design-ul echipamentului a trecut si el inca o data prin mainile echipei HP si vine cu materiale premium, finisaje fine de aluminiu si un contur bine definit. La interior, Spectre XT se lauda cu pana la 256 GB de spatiu de stocare SSD si poate oferi o autonomie de lucru de pana la 8 ore.

In acelasi timp, HP a prezentat si o gama intreaga de Ultrabook-uri si Sleekbook-uri HP Envy, dar si Ultrabook-ul de business HP EliteBook Folio 9470m.

Cu gama SleekBook, cei de la HP vizeaza modele de laptopuri ceva mai ieftine decat gama de varf in Ultrabook-uri, dar putin mai grele si mai groase.


Cu o grosime de pana la 19,8 mm si o greutate de 1,79 kg, noile notebook-uri HP Envy sunt disponibile in doua variante de display, cu diagonala de 14 inci sau de 15,6 inci, si includ fie cele mai noi procesoare Intel Core, fie procesoare AMD Accelerated Processing Units. Modelele integreaza, de asemenea, tehnologia Beats Audio pentru cei pasionati de muzica pe statia de lucru.



Cu o diagonala de 14 inci, o greutate de 1,58 kg si o grosime de 19 mm, HP EliteBook Folio 9470m este raspunsul HP pentru cei aflati mai mereu in miscare, departe de birou si care isi petrec cea mai mare oferta departe de un birou fizic. Noul ultrabook include posibilitatea de a incorpora o baterie secundara.



Un set aditional de caracteristici include Smart Card reader integrat, un cititor de amprente, un chip de securitate TPM si o selectie de instrumente de administrare.

×