x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Opriti timpul! - Incearca o camera video digitala

Opriti timpul! - Incearca o camera video digitala

24 Aug 2006   •   00:00


Din sumar: Cine blocheaza celularele furate? / Telefonie mobila vs telefonie wireless / GPS-ul, bun la toate / NOKIA E60: Mobil business pentru barbati seriosi / IT, asul din maneca in afaceri / Cum alegi o camera video? / Test hardware - Camere video / Costul real al inregistrarilor / Capturarea si editarea video / Joaca de-a contraspionajul / Cumparaturi mai sigure / Casierii Astral modernizate / Mai bine informat / Cum salvezi setarile din Microsoft Office / Troienii - Ziua porturilor deschise / Produs romanesc in TOP IT mondial / CivCity: Rome / Programe de nota 10

Bulgarii wireless

CRISTIAN IONITA
Tocmai am aflat de la receptie ca toti clientii beneficiaza gratuit de conexiune wireless la internet de mare viteza. Navighez cu un mega pe secunda invaluit de briza. Indicatorul bateriei arata ca au mai ramas sapte ore, iar un chelner manierat lasa langa sezlong un pahar cu gheata, umbreluta, pai si tot dichisul. Semnalul retelei Wi-Fi e full si un velier brazdeaza valurile in liniste. Incredibil! Totul e in regula? Nisipul a fost curatat de chistoace de tigara, nu racneste nici un manelist din boxe, nu se vede nici o banana trasa prin apa de o rapida cu motoarele turate la maxim.

"Doamnelor si domnilor! Numai astazi si numai la Teatrul de vara din Eforie ii puteti viziona impreuna si pe aceeasi scena pe Vasilica Copilu din Aur, Minotora, Vacanta mai mica, veti rade si va veti delecta impreuna cu Tonciu si Balade, alaturi de Vasile si Morariu. Special din Italia vine sa va cante si sa va incante Jean de la Costinesti", zbiara suseru in megafon, de era sa ma tranteasca de pe prosop.

Welcome to Romania! Cel mai apropiat hotspot pe plaja il gasiti la bulgari.

×