x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Orange “aprinde” Torţa

Orange “aprinde” Torţa

de Alexandru Radescu    |    23 Noi 2010   •   21:40
Orange “aprinde” Torţa

139111-blackberry-torch.jpgBlackberry Torch (foto) este noul “smartphone monstru” (ecran tactil si tastatura glisantă) care intră în oferta operatorului Orange România. Evenimentul de lansare este pe 25 noiembrie, dar preţurile deja se ştiu: va putea fi achiziţionat cu preţuri începând de la 379 euro. Preţul este valabil împreună cu opţiunea BlackBerry 18 pe 24 de luni activată împreună cu un abonament existent sau cu unul nou.

 

Torch (BB 9800) are vine cu un tochscreen de 3.2 inci, funcţionează în reţea HSDPA, dar asigură şi conectivitate Wi-Fi. Noul terminal are sistem de operare Blackberry 6.0 şi este echipat cu o cameră foto de 5MP.

 

Pe de alta parte, HTC Desire HD este prezent deocamdată doar la Orange: preţuri începând de la 199 euro împreună cu un abonament de voce de cel puţin 20,84 euro şi opţiunea My Smartphone de 9,73 euro. Poate fi achizitionat si la liber, cu 561 euro (TVA inclusă).

 

Din cele spus de oficialii Orange Romania, vânzările de smartphone-uri s-au dublat în primele 9 luni ale anului comparativ cu perioada similară din 2009, iar numărul de clienţi care utilizează date mobile a trecut de 3 milioane.

×
Subiecte în articol: tehnică orange telecom