x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Panasonic lansează plasma FullHD 3D pe piaţa din România

Panasonic lansează plasma FullHD 3D pe piaţa din România

de Alexandru Radescu    |    13 Apr 2010   •   00:00
Panasonic lansează plasma FullHD 3D pe piaţa din România

Panasonic a prezentat azi prima plasmă şi primul Blu ray player 3D Full HD, „sistem” disponibil spre comercializare din luna mai, la preţ de 3000 de euro.

Pentru plasma Viera NeoPDP VT20 (127 cm) se utilizează metoda redării secvenţiale de cadre Full HD x2, imaginile fiind alternate cadru cu cadru, atât pentru ochiul stâng cât şi pentru cel drept, la rezoluţie Full HD. Utilizând aceeaşi metodă pe care o folosesc studiourile de la Hollywood pentru productia filmelor 3D, noile ecrane cu plasmă 3D Full HD pot reproduce cu acurateţe imaginile create până acum numai pentru cinematografe.

Noile modele cu plasma Viera ţncorporeaza panourile NeoPDP ce asigura o calitate a imaginii mult mai bună şi un consum de energie mult mai mic decât modelele precedente. Panourile utilizează noi filtre, un nou gaz de descărcare, un fosfor îmbunătăţit precum şi un nou design al structurii celulelor. Noua tehnologie NeoPDP dezvoltată îmbunătăţeşte toţi indicatorii de performanţă a noilor ecrane: contrast de 5.000.000:1, 600HZ, WiFi, HDD Recording, 0.001ms, rezoluţia mişcării de 1080p full time.

Sistemul Panasonic 3D Full HD este format dintr-o plasmă NeoPDP VIERA VT20 cu diagonala de 50 inci, două perechi de ochelari Panasonic 3D Active Shutter Lens Eyewear şi un player Panasonic Blu-ray 3D, la un preţ total de 12.600 de lei.

Dilema in tridimensional: avem televizoare 3D, dar nu si conţinut

×
Subiecte în articol: romania Panasonic plasma hd 3d