x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Pentru dame? HTC Rhyme un telefon cu Charm

Pentru dame? HTC Rhyme un telefon cu Charm

de Marina Constantinoiu    |    16 Dec 2011   •   21:00
Pentru  dame?  HTC Rhyme un telefon cu Charm

Un telefon mobil cu design elegant si compact, care a atras privirile doamnelor, desi in perioada testarii nu i-am afisat in public elementul menit a atrage taman publicul muieresc – Charm. Cei de la HTC lanseaza Rhyme in marea de smartphone-uri avand sistem de operare Android.

Cu un display S-LCD de 3,7 inchi, capacitiv, cu 16 milioane de culori si un procesor single-core la 1 Ghz, Rhyme este un terminal care se descurca rapid cu sarcinile pe care le are de indeplinit, folosind ca sistem de operare Android, versiunea 2.3.5 si dispunand de interfata HTC Sense in varianta 3.5.

La prima vedere, daca nu scormonesti prin cutia in care este livrat, Rhyme pare (inca) un telefon elegant si compact destinat in primul rand doamnelor, care intotdeauna sunt atente la detaliile de design si nu sunt foarte pasionate de 'caii-putere' in materie de dotari tehnice. Un terminal din clasa medie, am putea zice. Totusi, in cutie stau multe dintre atractiile lui Rhyme: casti cu un design nou, husa de cali­tate, un dock-station care nu doar realizeaza reincarcarea telefonului, ci si transforma terminalul intr-un ceas destep­tator sau intr-un sistem de redare a muzicii. Minunat pe noptiera, langa pat, nu? Apoi o chichita muiereasca 100% botezata Charm – un accesoriu dragalas si discret, bun pentru poseta, care il avertizeaza pe utilizator ca a pierdut un apel sau a primit un mesaj.

Un cub mic, care se ilumineaza cand are de avertizat ceva, atasat terminalului printr-un cordon care, pana la urma, poate fi folosit si pentru a extrage mai usor telefonul din poseta.

Din informatiile culese intre timp am aflat ca suplimentar sunt disponibile, contra cost, alte accesorii, precum o casca Bluetooth in stilul telefonului – apropo, culorile in care este livrat Rhyme sunt aparte si me­ta­­lizate (un mov 'pruna', un gris-vert si un...nisipiu, sa-i zicem – , un dock de masina si un adaptor de incarcare. Alaturi de Charm si dock-station mai exista un element, de data asta la capitolul dotarilor tehnice – posibilitatea de a filma in slow motion, pentru a da o oarecare senzatie de dramatism actiunii filmate si care ulterior poate fi rulata pe ecranul televizorului.

Memoria lui HTC Rhyme este de 768 RAM, , capacitatea de stocare interna este de 4GB, dar exista si un slot pentru card microSD. Camere foto/video principala este de 5MP, cu auto­focus si blit LED, capabila sa filmeze HD la 720p. Exista si o camera frontala pentru videocall, VGA.

Caracteristici
Dimensiuni: 119x60,8x10,85 mm
Display: 3,7 inchi, 480 x 800 pixeli
Greutate: 130 de grame
Sistem de operare: Android 2.3.4 (Gingerbread)
Procesor: Qualcomm MSM8255 1 Ghz
Acumulator: Li-Ion, 1.600 mAh
Memorie: interna 4GB, 768 RAM, slot pentru card microSD de pana la 32GB

×
Subiecte în articol: tehnică