x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Pentru un telefon muzical

Pentru un telefon muzical

08 Iul 2007   •   00:00

Sony Ericsson a lansat o nouă gamă de accesorii muzicale destinate transformării celularului intr-un sistem de muzică. Setul de căşti stereo Bluetooth HBH-DS200 permite un control al playerului muzical astfel incăt să nu mai fie nevoie să scoţi telefonul din buzunar in momentele in care vrei să preiei sau să respingi apelurile.

Sony Ericsson a lansat o nouă gamă de accesorii muzicale destinate transformării celularului intr-un sistem de muzică. Setul de căşti stereo Bluetooth HBH-DS200 permite un control al playerului muzical astfel incăt să nu mai fie nevoie să scoţi telefonul din buzunar in momentele in care vrei să preiei sau să respingi apelurile. Căştile primesc muzica transferată de la telefon prin intermediul ultimei tehnologii Bluetooth şi poţi sta liniştit că nu vei pierde nici un apel pentru că muzica se opreşte automat cănd un apel se află in desfăşurare. Din această gamă mai face parte şi handfree-ul stereo portabil HPM-83, conceput pentru o viaţă activă, cu un design distinct prin finisajul metalic negru-argintiu.

Suportul muzical de birou MDS-65 iţi incarcă telefonul in timp ce este ancorat, conectorul fiind compatibil cu toate modelele curente Sony Ericsson. Suportul poate fi de asemenea conectat la boxele de pe birou. Gama este completată de handsfree-ul stereo portabil HPM-90 şi de transmiţătorul FM de muzică MMR-70, prin care poţi reda muzica stocată in telefon prin boxele radio, transmisia făcăndu-se prin unde radio. Dispozitivul funcţionează pe o distanţă de pănă la 10 metri şi, pentru o reconectare rapidă, işi aminteşte ultima frecvenţă folosită.

Stereo Bluetooth Headset HBH-DS200

Greutate: 13,4g

Culoare: argintie

Ajustare automată a vitezei

Digital Signal Processing

Timp de vorbire/muzică: pănă la 7 ore

Timp in stand-by: pănă la 300 de ore

Player ultra-slim

Un nou MP4 player ultra-slim a fost lansat de Tornado Sistems. Modelul Kinetix, de numai 7 mm grosime oferă, pe lăngă un design stilat, o manevrabilitate şi accesibilitate a meniului sporite prin posibilitatea navigării prin touchpad. Pe ecranul color de 1,7 inch fiecare meniu are un icon dedicat, melodiile putănd fi afişate in funcţie de artist, album sau gen. Poţi inregistra muzica direct de la radio cu ajutorul Tunerului FM integrat sau iţi poţi inregistra prietenii activănd funcţia de reportofon. Formatele suportate sunt MP3/WMA, MTV, JPEG, BMP. Modelul are o capacitate de 2GB, poate stoca 120 de melodii in format MP3 sau dublu in format WMA, pot fi vizualizate şi fişiere de tip text prin funcţia E-book şi costă 231 RON. Autonomia de funcţionare este de pănă la 8 ore de muzică.

×
Subiecte în articol: gadget