x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Plimbare pe net

Plimbare pe net

09 Iun 2007   •   00:00

Majoritatea schimbă repede postul atunci cănd vin momentele publicitare din timpul unui film sau al unei emisiuni. Cum cele mai multe spoturi sunt extrem de plictisitoare, "telespectatorul" pune repede măna pe telecomandă. Din fericire, mai există reclame la care merită să te uiţi.

www.adsoftheworld.com

Majoritatea schimbă repede postul atunci cănd vin momentele publicitare din timpul unui film sau al unei emisiuni. Cum cele mai multe spoturi sunt extrem de plictisitoare, "telespectatorul" pune repede măna pe telecomandă. Din fericire, mai există reclame la care merită să te uiţi. Fie sunt foarte bine făcute, fie sunt atăt de proaste, incăt reuşesc să stărnească hohote de răs. Pe adsoftheworld.com găsiţi o colecţie extrem de reuşită de reclame atăt pentru televiziune, căt şi pentru radio sau chiar panouri ilustrate adunate din toate colţurile lumii ce cu siguranţă vă vor face plăcere să le vizionaţi.

www.mobile-review. com/index-en.shtml

Pentru mulţi, cumpărarea unui telefon mobil este o adevărată aventură: găsirea designului perfect, dar care să aibă şi funcţiile dorite incorporate poate fi uneori de-a dreptul stresant. Pentru a vă scăpa puţin de căutările după specificaţii pe site-urile diferiţilor producători, mobile-review.com a străns in paginile sale toate modelele de telefoane cu datele lor tehnice, recenzii realizate de profesionişti, dar şi păreri ale utilizatorilor. Atenţie! Pentru accesarea site-ului urmaţi cu exactitate link-ul de mai sus, deoarece mobile-review.com simplu vă conduce la varianta in limba rusă a paginii.

www.zefrank.com

Acest site a pornit acum ceva vreme ca o pagină ce se voia numai pentru prietenii apropiaţi ai autorului, Frank Ze. Conţinutul era destul de limitat, piesa de rezistenţă fiind clipul "How To Dance Properly". Intre timp s-a dat sfoară in internet, iar site-ul lui Frank a inceput să fie accesat de zeci de mii de utilizatori. Datorită acestui succes, pagina s-a extins şi acum este o adevărată colecţie de jocuri interactive, clipuri amuzante, majoritatea realizate de Frank insuşi, şi articole comice despre diferite teme.

www.dumbcriminals.com

Cănd credeai că le-ai auzit şi văzut pe toate, dai peste un site ca dumbcriminals.com ce iţi dărămă total această convingere. O colecţie a celor mai stupide incercări de incălcare a legii cum ar fi jefuirea unei bănci dintr-o limuzină inchiriată sau cazul unui hoţ care şi-a uitat portofelul la locul faptei. Acest site face parte dintr-o reţea mai mare de site-uri - denumită Dumb Network, ce conţine siteuri precum dumbflashgames.com şi dumbphotos.com - un album al celor mai trăsnite fotografii adunate din lumea intreagă.

www.japanese-online.com

Pentru cei care nu şi-au găsit incă un hobby şi sunt in căutarea unuia nou sau pur şi simplu vor să inveţe o limbă străină, vă recomandăm site-ul japanese-online.com. La această adresă veţi găsi tutoriale pentru invăţarea limbii japoneze ce pornesc de la nivelul de incepător pănă la avansaţi. Pe lăngă textele in care sunt traduse diferite fraze, sunt prezente şi exemple audio pentru pronunţie şi detalii despre folosirea corectă a regulilor gramaticale. De asemenea, este prezent şi un bogat dicţionar englez-japonez, dar şi lecţii japoneze de matematică.

×
Subiecte în articol: internet