x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Prepay Cosmote la 21,6 Mbps

Prepay Cosmote la 21,6 Mbps

13 Oct 2010   •   00:00

Cosmote România a lansat azi o cartelă preplătită, care permite clienţilor, timp de o lună, să acceseze internetul şi să descarce documente cu viteze de transfer de până la 21,6 Mbps, la un tarif de şapte euro.

Denumită 1 Month 1,5 GB, extraopţiunea este parte a portofoliul de servicii de date preplătite ale operatorului. De asemenea, extraopţiunea 1 Month 3 GB înlocuieşte extraopţiunea 1 Month, oferindu-le clienţilor un trafic mai mare la acelaşi preţ. Extraopţiunea remodelată 1 Month 3 GB are 3GB trafic inclus şi o viteză de descărcare de până la 21,6 Mbps, pentru 10 euro credit, având o perioadă de valabilitate de o lună.

Serviciu de internet în bandă largă este disponibil la Cosmote România prin Cartela Internet, un pachet ce conţine o cartelă SIM, disponibil la 10 euro (fără TVA), sau pachetul dedicat de date Cartela Internet şi modem 3G, care conţine un modem 3G ce oferă acces la internet cu viteze de până la 7,2 Mbps şi o cartelă SIM cu 10 euro credit, totul pentru 179 lei (cu TVA).

O dată ce pachetul start este achiziţionat, clienţii vor putea naviga pe internet la un tarif standard de 0,02 euro/MB sau pot alege una dintre extraopţiunile disponibile, cu trafic inclus.

După ce traficul iniţial disponibil în cadrul extraopţiunii este consumat, clienţii vor putea continua navigarea pe internet, traficul suplimentar fiind tarifat cu 0,01 euro/MB.

×
Subiecte în articol: internet